Näkemisen ja silmäterveyden toimiala NÄE ry lanseeraa tänään 1.6.2018 silmien valolta suojaamiseen keskittyvän infosivuston, Suojaasilmäsi.fi:n. Sivusto on rakennettu palvelemaan kaikkia asiasta kiinnostuneita.

Sivusto päivittyy jatkossa – julkaisemme ajankohtaista aiheeseen liittyvää sisältöä säännöllisesti: tiedossa on syventävää tietoa valon laaduista, silmäterveydestä, linssien ominaisuuksista, oikeanlaisten linssien valinnasta sekä ajankohtaista infoa muotitrendeistä. 

Pysy kärryillä näkemisen ja silmäterveyden ajankohtaisista asioista seuraamalla NÄE ry:n sometilejä:

  Facebook

  Twitter

  LinkedIn

Sivustoa ylläpitää Näkemisen ja silmäterveyden toimiala NÄE ry, joka edustaa näkemisen ja silmäterveysalan yrityksiä sekä niitä palvelevia valmistajia, maahantuojia ja tukkukauppoja. NÄE ry vastaa toimialan elinkeino-, terveys- ja koulutuspoliittisesta edunvalvonnasta, hoitaa alan viestintää sekä tuottaa tutkimustietoa ja koulutusta. Jäsenyritykset muodostavat noin 80 % toimialan liikevaihdosta. Yritysten lisäksi järjestöön kuuluu näkemisen ja silmäterveyden ammattilaisia kouluttavia oppilaitoksia ja heitä edustavia yhdistyksiä.